TID Tonje Kristensen Johnstone

Jag har ju inte tid, egentligen. Men något får jag hitta på. Jag ska vara med på VMTs utställning, TID, som har vernissage på Hamnmagasinet i Varberg den 6 juni. Med tanke på att jag inte har tid, ska jag göra något som jag kan använda mig av i mitt forskningsprojekt. Jag arbetar med mönster, skala och rumslighet. Eventuellt inkluderar det även form.

Kan detta vara en början?Första mönsterskiss

 

 

 

 

 

Ska försöka att göra ett mönster av skissen, jag zoomar in lite.Mönsterskiss detalj

 

 

 

 

 

 

 

Jag lägger på lite blått, ser hyfsat ut. Kommer det att fungera som rapporterat mönster?

 Mönster med blått

Jorå, efter 100 justeringar kan det kanske funka. Då är det frågan vad jag ska ha det till… Fortsättning följer!

 Färdigt mönster

/Tonje