HEM: VMT på Not Quite 2021, Cecilia Hjelm

från min trädgård

Jag har under många år varje höst tagit in vallmofröställningar från trädgårdslandet, ibland är dom stora och ibland är dom små, ibland tunna och ibland grova, ibland är dom raka och ibland är dom krokiga….alla blir individuella beroende på hur varm sommar vi haft och hur mycket det har blåst.

Det här är ett ständigt pågående projekt.….Någon gång fick jag för mig att sätta färg på dom genom att linda garn runt, runt, runt. Gav dom lite ”nya kläder”

 

Har visat dom på olika sätt på mina utställningar….

Till den här utställningen har jag gjutit betongvaser till var och en för att göra dom ännu mer individuella och då kan dom fungera som enstaka objekt eller placeras en eller flera tillsammans.

Ett trettiotal kommer att visas på Not Quite